Situat in statiunea Amoudara, langa Heraklion, hotelul se afla la aproximativ 300 m de plaja. Acesta dispune de piscina si sezlonguri gratuite.

Situat in statiunea Amoudara, langa Heraklion, hotelul se afla la aproximativ 300 m de plaja. Acesta dispune de piscina si sezlonguri gratuite.

Hotelul Australia este amplasat intr-o zona linistita, in apropierea plajei. Aeroportul International Heraklion este la doar 6 km de hotel, iar orasul Heraklion este la 5 km.

Unitatile de cazare sunt dotate cu TV si balcon ce ofer privelieste la piscina sau la mare. Hotelul este administrat de o familie, care isi dedica timpul si energia pentru a le oferi oaspetilor o sedere cat mai placuta.

Hotelul Australia dispune de bar, unde oaspetii pot incerca diverse gustari reci si bauturi exotice. De asemenea, pe intreg parcursul zilei, sunt disponibile mese reci.

Oaspetii pot beneficia de acces la conexiunea WiFi in zonele publice, dar si de sala de jocuri a proprietatii. 

vezi mai multe

Cazare cu masa specificata la fiecare hotel
Transport avion
Transfer de grup aeroport / hotel / aeroport
Taxe de aeroport
Un bagaj de mana si un bagaj de cala incluse, in functie de politica fiecarei companii aeriene
Asistenta turistica in limba romana
Bonus! Transfer intern de grup din Brasov/Constanta, valabil doar in momentul rezervarii
Facilitarea testului PCR, la clinica acreditata, la tarif preferential pentru turistii Cocktail Holidays

vezi mai multe

Excursii optionale si intrarile la obiective
Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii / facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)
Taxa locala - in functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!
Asigurare Medicala si STORNO Cocktail Travel Protection (fara limita de varsta, fara fransiza, exceptie riscurile asociate imbolnavirii cu Covid -19). Asigurarea se poate achizitiona optional, la tarif subventionat Cocktail Holidays (10 €/persoana)
Contravaloarea testului PCR inaintea plecarii din tara sau la destinatie, care intra in sarcina calatorului, functie de conditiile impuse de autoritati la data calatoriei

vezi mai multe

Tema

  • familii-cu-copii
  • relaxare-si-odihna
  • cuplu

Facilitati unitate de cazare

  • aer-conditionat
  • piscina
  • servicii-pentru-copii
  • bar
  • internet
  • parcare-gratuita

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Bucuresti catre AUSTRALIA HOTEL, Creta - Heraklion, Grecia