Booking.com - Foarte bine 8.3; Tripadvisor - Travellers Choice 2017 Hotelul este amplasat pe plaja din statiunea Maleme si este recomandat in special familiilor cu copii datorita facilitatilor oferite. Acesta pune la dispozitia turistilor 5 tobogane, 3 baruri si 2 restaurante. Camerele sunt utilate cu aparate cu aer conditionat si ofera WI-FI gratuit in toate zonele. Oaspetii hotelului se vor bucura de seri tematice de 7 ori pe saptamana Greek-Cretan, Mexican, Mediterranean, Gourmet, International, Italian, Carvery. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!
Hotel Website: https://louiscretaprincess.com/en

vezi mai multe

Cazare cu masa specificata la fiecare hotel
Transport avion
Transfer de grup aeroport / hotel / aeroport
Taxe de aeroport
Un bagaj de mana si un bagaj de cala incluse, in functie de politica fiecarei companii aeriene
Asistenta turistica in limba romana
Facilitarea testului PCR, la clinica acreditata, la tarif preferential pentru turistii Cocktail Holidays

vezi mai multe

Excursii optionale si intrarile la obiective
Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii / facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)
Taxa locala - in functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!
Asigurare Medicala si STORNO Cocktail Travel Protection (fara limita de varsta, fara fransiza, exceptie riscurile asociate imbolnavirii cu Covid -19). Asigurarea se poate achizitiona optional, la tarif subventionat Cocktail Holidays (10 €/persoana)
Contravaloarea testului PCR inaintea plecarii din tara sau la destinatie, care intra in sarcina calatorului, functie de conditiile impuse de autoritati la data calatoriei

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Bucuresti catre LOUIS CRETA PRINCESS AQUAPARK & SPA, Creta - Chania, Grecia