Localitate plecare

DESPINA APARTMENTS

Platanias Chania Grecia
Platanias, ChaniaPlatanias Chania, 73014Crete, Greece

Situat la 3,3 km de Cretaquarium Thalassocosmos, 6,6 km de parcul acvatic AquaPlus si 8,9 km de Muzeul Folcorului Lixnostatis, Despina Apartament ofera piscina exterioara, snack bar si terasa intr-o zona de poveste din Creta, Grecia. 

Camerele unitatii sunt amenajate in stil simplu, grecesc, cu dormitor, bucatarie si baie. Bucataria este echipata cu fierbator, ustensile de bucatarie, frigider, iar baia este privata,cu uscator de par, produse de ingrijire personala si dus. 

Snack-bar-ul este situat pe terasa care se afla la piscina infinita, unde te poti relaxa si poti savura un cocktail la bar. Aceasta este de mica adancime, astfel cei mici se pot bucura si ei de distractia de la piscina.

Poti juca biliard sau poti inchiria masini si biciclete.

 

vezi mai multe

Cazare cu masa specificata la fiecare hotel

Transport avion

Transfer de grup aeroport / hotel / aeroport

Taxe de aeroport

Un bagaj de mana si un bagaj de cala incluse, in functie de politica fiecarei companii aeriene

Asistenta turistica in limba romana

Facilitarea testului PCR, la clinica acreditata, la tarif preferential pentru turistii Cocktail Holidays

vezi mai multe

Excursii optionale si intrarile la obiective

Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii / facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)

Taxa locala - in functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Asigurare Medicala si STORNO Cocktail Travel Protection (fara limita de varsta, fara fransiza, exceptie riscurile asociate imbolnavirii cu Covid -19). Asigurarea se poate achizitiona optional, la tarif subventionat Cocktail Holidays (10 €/persoana)

Contravaloarea testului PCR inaintea plecarii din tara sau la destinatie, care intra in sarcina calatorului, functie de conditiile impuse de autoritati la data calatoriei

vezi mai multe

Tema

  • familii-cu-copii
  • relaxare-si-odihna

Facilitati unitate de cazare

  • piscina
  • activiti-in-aer-liber
  • bar
  • internet
  • activiti-de-sear
  • restaurant
  • activiti-de-zi

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare